ANNONSØRINNHOLD

Denne siden er annonsørinnhold produsert av Tun Byrå eller av annonsøren selv. Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet. Har du tilbakemeldinger? Send en e-post til annonse@tunmedia.no.

Rundt 100.000 kroner spart på seks år

Det er ingen hemmelighet at drivstoff er en betydelig utgift for dem som kjører mye. At du kan spare nok til en sydentur i året ved å bruke Agrol-avtalen kommer derimot som en stor overraskelse på mange.

Fredrik Benterud kan smile bredt etter å ha spart tusenvis av kroner på fordelsavtalene med Agrol og Agricard. Foto: Agrol
Fredrik Benterud kan smile bredt etter å ha spart tusenvis av kroner på fordelsavtalene med Agrol og Agricard. Foto: Agrol

– Når du tar med forbruket til både traktoren og skurtreskeren, i tillegg til to firmabiler på gården, så havner jeg vel på omtrent 22.000 liter drivstoff årlig, sier Fredrik Benterud.

41-åringen jobber som bonde, og forpakter 17 jordarealer på omkring 800 mål totalt i området Losby/Lørenskog.

For seks år siden ble han introdusert for kreditt- og fordelskortet Agricard, som visstnok kunne spare ham for en god del penger.

– Jeg var på en messe, og kom i prat med en representant fra Agricard. Jeg tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve det, så jeg søkte om kortet der og da, og fikk det i posten kort tid etter, sier bonden.

Agrol-avtalen

Agrol-avtalen gir både rabatt på anleggsdiesel, vanlig diesel og bensin. Enkelte av disse Agrol-rabattene forutsetter at det betales med Agricard.

Sparer nok til en sydentur i året

Seks år etter at bonden Benterud og kona fikk sitt første Agricard sitter de igjen med fasit:

Omkring 100.000 norske kroner spart totalt ved å bruke kortet og Agrol-rabatten på anleggsdiesel når de fyller drivstoff.

Bonden Fredrik Benterud har full drift på gården, med både jord og dyr. Foto: Agrol
Bonden Fredrik Benterud har full drift på gården, med både jord og dyr. Foto: Agrol

– Mange bekker små gjør en stor å. Jeg synes jo ikke det høres veldig mye ut at vi for eksempel kan spare inntil 62 øre per liter på Agricard. Når vi derimot sparer inn nok penger til en sydentur for hele familien i året, egentlig uten å gjøre noe som helst, er det veldig bra, sier Benterud, før han skyter inn:

– Det blir kanskje ikke den råeste sydenturen, men det hjelper mye!

Les mer og søk om Agricard her

Utelukkende positiv opplevelse

For bonden fra Lørenskog, som de siste seks årene har spart 100.000 kroner på drivstoff, er det ikke bare de økonomiske fordelene som er positivt med Agricard.

– Kortet gir meg god oversikt over utgiftene, og jeg mottar en samlefaktura hver måned, som er veldig praktisk. En annen fordel, i tillegg til Agricard, er at jeg ikke lenger bruker tid på å lete etter gode leverandører og avtaler på andre områder. Jeg føler meg trygg på at de beste avtalene får jeg gjennom Agrol, sier Benterud, og trekker frem et eksempel:

– Jeg har et abonnement hos Telenor gjennom Agrol, og hver gang en telefonselger ringer og skal prøve å overbevise meg, viser det seg at de ikke kan konkurrere med avtalen jeg allerede har.

Dette har vært en utelukkende positiv opplevelse, og masse penger spart.

Fredrik Benterud

Tror du at du kommer til å bruke Agricard og Agrol like aktivt fremover?

– Absolutt! Dette har vært en utelukkende positiv opplevelse, og masse penger spart.

Attraktivt fordelsprogram

Ikke langt fra gården til Benterud ligger en Circle K-stasjon. Dette har blitt Benteruds faste sted å fylle drivstoff, ettersom det er her Agricard for øyeblikket har de beste rabattene.

– Vi har inngått en veldig god avtale med Circle K, og ser at våre brukere kan spare veldig mye penger på å bruke den i løpet av et år, sier Gunnar Håkenrud, daglig leder i Agrol AS.

– Som bruker av Agrol har du tilgang til over 40 fordelsavtaler. Dette inkluderer blant annet gunstige priser på drivstoff, bil, telefoni, strøm og byggevarer. Noen av disse rabattene er tilknyttet Agricard, forklarer Håkenrud.

Fredrik Benterud er fornøyd etter å ha spart tusenvis av kroner på fordelsavtalene med Agrol og Agricard. Foto: Agrol
Fredrik Benterud er fornøyd etter å ha spart tusenvis av kroner på fordelsavtalene med Agrol og Agricard. Foto: Agrol

Dette er Agricard

Agricard er et kreditt- og fordelskort skreddersydd for bedrifter i Norsk Landbrukssamvirke og deres ansatte/pensjonister. Medlemmer i Norges Bondelag, Felleskjøpene, Norges Bygdekvinnelag, Norges Bygdeungdomslag og et Skogeierlag har også tilgang på Agricard.

Kortet er tilknyttet fordelsprogrammet Agrol som støtter norsk landbruk med felles innkjøpsfordeler. Agrol er eid av Norges Bondelag og Norske Felleskjøp.

Agricard kommer i tre ulike versjoner:

Agricard Firma: Et firmakort med firmaansvar for bonde og bedrift. Les mer om Agricard Firma.

Agricard Ansatt: Et kort med privatansvar for bønder, ansatte og pensjonister i landbruket. Les mer om Agricard Ansatt.

Agricard Privat: Et kort for deg som tilknyttet en landbruksorganisasjon og ikke har organisasjonsnummer. Les mer om Agricard Privat.

Interessert i Agricard? Les mer og søk om Agricard her

Neste artikkel

Sverre drifter gården med solceller