Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Hyttelivsmessen: Her er årets hyttetrender

I løpet av helgen er det ventet at mellom 15.000 til 20.000 besøkende vil ta seg en tur til Hyttelivsmessen 2012, der 130 ustillere venter.

Dersom du vil se mer enn det som alt er utstilt på Exporamasenteret er det kort vei til den nærliggende hyttebyen Norsk Hyttesenter. Her er kan man se et stort antall ferdig innredede visningshytter.

Se årets hyttetrender i bildeserien øverst i saken!

- Det er 14. gang vi arrangerer Hyttelivsmessen, men bredden i progam og tilbud har nok aldri vært større enn i år, sier prosjektleder Thea Mostue Faleby. I tillegg til inspirasjon og informasjon blir det foredrag, konkurranser og demonstrasjon av blant annet lafting, toving, skigardbygging og motorsagkunst. For barna er det satt opp en mini-bondegård med dyr og gråtass-traktor, ballongskole og smålafting.

Familie-besøk

- Selv om de fleste besøkende er godt voksne kommer det også langt flere yngre til hyttelivsmessen enn før, og mange har med seg barn. Derfor er det viktig å ha et tilbud som passer for hele familien, sier Thea Mostue Faleby. Siden ifjor er også den permanente utstillingen Norsk Hyttesenter utvidet. Hyttebyen teller nå 25 hytter fra i alt 20 produsenter. - Messen er en viktig møteplass. Noen ønsker råd og tips til en hytte de allerede har, andre kommer med en drøm om en fremtid som hytteeiere. For mange er messebesøket startskudd for prosjektet deres, enten det dreier seg om å kjøpe, vedlikeholde eller oppgradere, sier Thea Mostue Faleby. Torsdag og fredag er messen åpen fra klokken 12.00 til 20.00. Lørdag og søndag er åpningstidene 10.00 til 17.00.

Annonse

To messer

Norske hytteentusiaster har fått to konkurrerende messer å velge mellom. Først hyttemessen på Norges Varemesse på Lillestrøm tidligere i vår og nå hyttelivsmessen på Hellerudsletta.

- Våroppgjøret om publikums gunst virker skjerpende, mener prosjektsjef Thea Mostue Faleby på Exporama Senteret. Hun peker på at kombinasjonen med å kunne besøke hyttelivsmessen og hyttebyen samtidig er et viktig fortrinn for oss arrangørene. Det er andre året på rad at de to messene kniver om den samme målgruppen på omtrent samme tid.

Se årets hyttetrender i bildeserien øverst i saken!

Neste artikkel

Nei til buejakt