Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nok et år med sexy bønder fra Sveits

De lettkledde bøndene skaper både glede og forargrelse. I år har selskapet Magic Fox Media tatt utgangspunkt i klassiske malerier fra det tyskspråklige Sentral-Europa for å finne inspirasjon til de lettkledde fotografiene.

På sine nettsider beskriver selskapet 2012-kalenderen som «svært klassisk», og har forsøkt å gjenskape hvordan det kunne ha sett ut dersom Albert Anker, av mange regnet som den sveitsiske nasjonalmaleren, hadde hatt fotografiet som medium.

Også en annen nasjonalromantisk sveitsisk maler, nemlig Rudolf Koller, og den tyske ekspresjonistiske maleren Philipp Bauknecht har vært blant inspirasjonskildene.

Kalenderen finnes i både en mannlig og en kvinnelig utgave. Ifølge den sveitsiske avisa schweizerbauer.ch er herreversjonen trykket i et opplag på 7000 eksemplarer, mens det kvinnelige motstykket har et opplagstall på 13.000.

Annonse

Sistnevnte avis kan også meddele at alle modellene er sysselsatt i landbruket.

Det finnes tre nasjonale varianter av Magic Fox Media medias bondekalender, og det er den sveitsiske som er den opprinnelige. Den ble først lansert i 2005, mens den tyske kom i fjor, og den østerrikske for første gang lanseres for kalenderåret 2012.

Se også: Sexy bønder poserer videre

Se også: Godt i gang med å lage tysk sexy bondekalender

Se også: Modellene til neste års sexy bondekalender fra Sveits er valgt ut

Se også: Tyske bondepiker letter på sløret for første gang

Neste artikkel

Bauernbund Jugend: Bønder kaster klærne i ny sexy kalender