Usminket mat og drikke som levebrød

Frustrasjon, fest og forkjærlighet for mat og drikke. Ask Bryggheus og Ask Gård Foredling vil flytte fjell med usminket mat og alkoholfri drikke. Festen er så vidt i gang.

– Det er veldig mye som er billigere hvis du importerer det fra Kina, men da kan du ikke snakke om bærekraft, sier Kristoffer Evang som sammen med kona Anne Marte Evang driver landets eneste produsent av økologisk kjøttpålegg. Foto: Benjamin Hernes Vogl

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Neste artikkel

Dette er kandidatene til årets lokalmatgründer