Stjernekokk vil pushe kål, kolje og kje på nye generasjoner

I kampen for å få norske råvarer og mattradisjoner opp og fram presenterer Even Ramsvik (34) en kokebok ingen har sett maken til.

Sjusteinovn: Ved hjelp av steiner bygger Even Ramsvik en helt enkel ovn med to kammer som kan brukes i friluft – til alt fra brødbakst til ovnsbakte retter. Alle foto: Tommy Andresen

Da han begynte som kokk, var den vanlige oppfatningen at kontinentale produkter og klassiske franske teknikker var best.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

6 måneder - 50% rabatt

6 måneder for kun 899,-

12 måneder - 50% rabatt

12 måneder for kun 1 599,- 

6 måneder - 50% rabatt

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
6 måneder for kun 999,-

12 måneder - 50% rabatt

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
12 måneder for kun 1 999,- 

Neste artikkel