Stjernekokk vil pushe kål, kolje og kje på nye generasjoner

I kampen for å få norske råvarer og mattradisjoner opp og fram presenterer Even Ramsvik (34) en kokebok ingen har sett maken til.

Sjusteinovn: Ved hjelp av steiner bygger Even Ramsvik en helt enkel ovn med to kammer som kan brukes i friluft – til alt fra brødbakst til ovnsbakte retter. Alle foto: Tommy Andresen

Da han begynte som kokk, var den vanlige oppfatningen at kontinentale produkter og klassiske franske teknikker var best.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Neste artikkel

Norske insekter slår an i utlandet