Reservetrønder og ekte hjemmebrygger

– På mine «Brygg-hjemme-hos»-kurs kauker vi inn ølet i håp om å skremme både naboer og underjordiske, sier Unni Irmelin Kvam.

Stol på din egen smak: – Lag ditt eget øl og finn din egen smak og hva som passer deg oppfordrer Unni Irmelin Kvam. Foto: Magnus Rakeng

Som kjøkkenbenkbrygger og ølsommelier i Micro Maid arrangerer hun ”Brygg hjemme-hos-kurs” på kjøkkenbenken. Hun produserer for lite til å selge, men holder hyppige ølbryggingskurs både for nybegynnere og viderekomne.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel