Margarin eller smør – Ett fett?

Margarinen har skapt begeistring, bekymring og bruduljer i nesten 150 år. Fortsatt stiger temperaturen når vi diskuterer om det er margarin eller smør som er best egnet i matlaging.

Margarin versus smør: Rektor Hege Arntzen (i midten) og pedagog Andreas T. Fjellanger (til venstre) vil ikke anbefale det ene framfor det andre, men legger vekt på å lære elevene sine om fett og helse. Foto: Benjamin Hernes Vogl.

Hege Arntzen, rektor ved Norsk Restaurantskole, lar elevene sine finne ut av det selv.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel

Kvar kjem bunaden frå, eigentleg?