Kua Isrosa spesielt utvalgt av stjernerestauranten Maaemo

Da restauranten Maaemo ville smake et helt år gjennom én råvare falt valget på melka til kua Isrosa.

– Dette prosjektet er noe vi kommer til å fortsette med i lang tid, sier Esben Holmboe Bang om prosjektet med Isrosas melk. Fotomontasje: Siri Juell Rasmussen og Tuukka Koski

Bonden Hans Arild Grøndahl hadde ikke forventet at Inga skulle kalve akkurat denne dagen, og har vært ute en tur når han kommer tilbake og oppdager at Inga ikke er i fjøset. Når han finner henne igjen i en ravinedal ligger en kukalv i snøen ved siden av henne.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel