Jørn Hoel elsker Roadkill og helnorsk julemat

I år som i fjor ga artist og matentusiast Jørn Hoel seerne gode råd til en vellykket julemiddag. I tillegg har han en beskjed til norsk dagligvarebransje, som han mener «rævkjører norske bønder».

– Jeg vokste opp med at familien fikk en eske med mat fra gården til min mors familie. Og alle syntes dette var den fineste pakken på julaften. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

– Mitt aller viktigste mattips vil være å finne produkter på det du skal lage, som er av ypperste kvalitet. Kvalitet koster mer enn det de store matkjedene leverer, derfor må hjemmekokken finne de beste produktene hos en slakter eller fisker, eller i kjøtt-/fiske diskene i nærheten av der du bor. Mitt andre tips er å følge oppskriftene våre fra «Kvelden før kvelden» på Nrk.no. De er bunnsolide.

Sju timer på ribba

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

3 måneder for 599,-

Helg + Digital

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
3 måneder for 749,-

Neste artikkel

Frontalangrep i frysedisken