Hyller norsk mat i verdensklasse

Det Norske Måltid setter igjen smaken av Norge i fokus. Etter ti år er konkurransen blitt en viktig arena i den rivende utviklingen man ser i Mat-Norge.

– Det er krevende å sette sammen en meny med såpass mange produkter, men en veldig takknemlig jobb når du har så gode råvarer, sier Even Ramsvik. Han samarbeider godt med kjøkkensjefen Thomas på Clarion Energy hotell. Alle foto: Solfrid Sande

Stjernekokken Even Ramsvik har fått oppgaven med å lage kveldens meny der alle finaleproduktene er med. Storsalen er dekket og pyntet til den store festkvelden, og feiringen av landets beste mat, der alle skal få kjenne på smaken av Norge.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
8 uker for 199,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
8 uker for 249,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
8 uker for 299,-

Neste artikkel

Norske insekter slår an i utlandet