– Her omkring har nesten alle gårder med respekt for seg selv sin egen lefseoppskrift

Sunnmøringen Nils-Henning Nesje (40) er langt over middels interessert i lokalt produsert mat. I to år skal han være bondelagskokk.

På vent: Det modnes på osterommet hos Othild Tjugen på Derinngarden i Eide på Nordmøre. Foto: Siri Juell Rasmussen

Nationen har nettopp spurt den relativt nyslåtte Bondelagskokken om et intervju.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
8 uker for 199,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
8 uker for 249,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
8 uker for 299,-

Neste artikkel

Else-May Botten: Ubehagelig om Acer