Kåres i kveld: Hvem lager Norges beste mat?

I kveld skal det beste av norsk mat kåres i Det norske måltid. Arrangør Kristin Austigard vil endre konkurransen for å gjøre den enda bedre.

Kristin Austigard har jobbet med landbruk og mat hele sitt yrkesaktive liv. Nå arrangerer hun landets mest prestisjefylte matkonkurranse Det norske måltid. Foto: Solfrid Sande

Kristin Austigard

Alder: 46 år

Bor: Sola

Yrke: Daglig leder i Ipax mat

Aktuell: Arrangerer finalen i Det norske måltid i Stavanger fredag kveld.

I kveld er hun arrangør når det beste av norske matprodukter skal kåres i finalen i Det norske måltid på Clarion Hotel Energy i Stavanger. Her konkurrerer 39 finalister om å få sitt produkt kåret til vinner i en av 13 kategorier innen foredlet og uforedlet kjøtt, sjømat og grønnsaker, i tillegg til bakst, ost, meieriprodukter, øl, sider og «godbit».

Alle skal med

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Neste artikkel