Seifilet med soyasaus og ingefær

Seien har en mer karakteristisk smak enn andre hvite fisker, den er derfor utmerket å bruke i oppskrifter med mange sterke ingredienser og god krydring. Soyasaus, ingefær og lime er smakstilsetninger som passer veldig godt med sei, i denne oppskriften lager man en saus basert på dette og lar fisken trekke i sausen. Dette er med andre ord en smakfull og enkel måte å tilberede sei på. Perfekt hverdagsmat.

Fotograf: Synøve Dreyer

Vanskelighetsgrad: Enkel

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Neste artikkel