Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

10.000 Ap-medlemmer har vurdert valget

Arbeiderpartiet ba om tilbakemeldinger fra medlemmene på valgkampen. Av de 55.000 mottakerne av spørreundersøkelsen var det 9.530 som svarte.

Partiledelsen i Ap under en pressekonferanse avholdt etter et sentralstyremøte tidligere i år. Fra venstre: nestleder Trond Giske, partileder Jonas Gahr Støre, nestleder Hadia Tajik og partisekretær Kjersti Stenseng. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix

– Vi er fornøyd med antall svar og det er stort engasjement, sier partiets kommunikasjonssjef Ingrid Langerud til Aftenposten. Nå starter arbeidet med å gå gjennom innspillene.

Partisekretær Kjersti Stenseng sa til avisen da eposten ble sendt ut 18. september at de ønsket ærlige tilbakemeldinger, både positive og negative.

– Men vekten kommer til å bli lagt på det som har gått galt, sa hun.

Blant de mer konkrete tingene Ap-ledelsen ville høre medlemmenes syn på var hvilke partier de mente man skulle samarbeide med og hvilke en ikke skulle gå i regjering med.

Annonse

Etter planen skal svarene på spørreundersøkelsen legges fram på Aps sentralstyremøte mandag 2. oktober.

Aps landsstyre diskuterte valgkampen bak lukkede dører 19. og 20. september. Under evalueringen av valgkampen vil partiet også hente inn eksterne eksperter.

Neste artikkel

Følgeskaden av norsk ulvepolitikk