Nordfjord Kjøtt: – Det blir mye mer tungvint

På slakteriet Nordfjord Kjøtt i Stryn har alt kjøtt hittil blitt brukt i de samme produktene.

Nyt Norge: En ny avtale mellom Nortura, Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF) og stiftelsen Matmerk krever to varelinjer på alle norske slakterier, Nordfjord inkludert. Illustrasjonsfoto: Mariann Tvete

Fra 1. april må slakteriet legge om produksjonen. Fra nå av skal alt kjøtt i Nyt Norge-produkter være KSL-kjøtt.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel

Kjøttindustri-uro for tetting av svine-smutthol