Fersk ysting i gammelt meieri

Ny osteysting i det gamle felles­meieriet i Schweigaards gate i Oslo? Ja, du leste riktig. Det skjedde sist uke.

Her ser vi kursleder og noen av kursdeltakerne rundt bordet. Fra høyre: Kathrin H. Aslaksby, biolog og kursholder, Stine Bidne Gundersen, Mikkel Bergundhaugen Roppen (som vil bli kokk), Oscar Tideman Holst, Jacob Kjos-Hanssen og Alexandra Muslynska. Foto: Werner Wilh. Dallawara

Norsk restaurantskole

Målet er at restaurant- og matfag blir et førstevalg for ungdommer, og vil spre Norges internasjonalt anerkjente mat- og vinkunnskap til unge som vil satse.

I restaurantbransjen er det jobb til ungdom som satser på faget. Med Norsk Restaurantskole vil bransjen ta et ansvar i opplæring av unge.

Norske fagbrev i kokkefag og servitørfag er anerkjente internasjonalt.

Kilde: Norsk restaurantskole

Medieselskapet er trolig det eneste i landet der bygningen de holder til i har en stor melkerampe fra den gangen Fellesmeieriet var i aktiv drift her fram til 1974.

Ostekurs

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel