Da Else mistet rådmannjobben ble hun lokalmatgründer

Skarpe kniver må til for å gjøre en god jobb som kjøttskjærer. I år går 40 tonn kjøtt gjennom anlegget i Nesbyen.

Rådmann ble kjøttforedler: Da Else Horge Asplin måtte gå av som rådmann i Nes kommune startet hun Hallingdal Lokalmatsenter AS. Nå er de fem ansatte, blant annet Elisabet Haraldset. Alle foto: Mariann Tvete

– Vi vil ha viltet inn, varmt med pelsen på. Så vi kan henge det rett til mørning, sier daglig leder Else Horge Asplin og ler godt.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
8 uker for 199,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
8 uker for 249,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
8 uker for 299,-

Neste artikkel