Tåler vi enda mer lokaløl?

Det kan bli tøft å tjene penger som liten ølbrygger i årene som kommer. Likevel brygges og tappes det bare mer og mer.

Det er mange små bryggerier som vil inn i butikkene. Problemet i dag er at det begynner å bli fullt. Norges største dagligvarekjede, Norgesgruppen, opplyser at 15 til 20 nye håndverksbryggerier er på vei. Foto: Jon Haaland

Steinar Kvam har nettopp helt en liten skvett mørkebrunt øl i en kopp. Det er tappet fra en av de seks store tankene i bryggerommet. Alle rommer ulikt øl. Øl som godgjør seg før det skal tappes på flasker og sendes ut til butikkene.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

100 dager for 100 kr

Helg + Digital

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
100 dager for 100 kr

Komplett

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
100 dager for 100 kr

Neste artikkel

Konkurrentane kuttar buregg - Coop kontrar med egg frå utegåande høner