Tåler vi enda mer lokaløl?

Det kan bli tøft å tjene penger som liten ølbrygger i årene som kommer. Likevel brygges og tappes det bare mer og mer.

Det er mange små bryggerier som vil inn i butikkene. Problemet i dag er at det begynner å bli fullt. Norges største dagligvarekjede, Norgesgruppen, opplyser at 15 til 20 nye håndverksbryggerier er på vei. Foto: Jon Haaland

Steinar Kvam har nettopp helt en liten skvett mørkebrunt øl i en kopp. Det er tappet fra en av de seks store tankene i bryggerommet. Alle rommer ulikt øl. Øl som godgjør seg før det skal tappes på flasker og sendes ut til butikkene.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Neste artikkel

Trond Bentestuen ny toppsjef for Rema 1000 i Norge