Tåler vi enda mer lokaløl?

Det kan bli tøft å tjene penger som liten ølbrygger i årene som kommer. Likevel brygges og tappes det bare mer og mer.

Det er mange små bryggerier som vil inn i butikkene. Problemet i dag er at det begynner å bli fullt. Norges største dagligvarekjede, Norgesgruppen, opplyser at 15 til 20 nye håndverksbryggerier er på vei. Foto: Jon Haaland

Steinar Kvam har nettopp helt en liten skvett mørkebrunt øl i en kopp. Det er tappet fra en av de seks store tankene i bryggerommet. Alle rommer ulikt øl. Øl som godgjør seg før det skal tappes på flasker og sendes ut til butikkene.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Digital

3 måneder for 599,-

Helg + Digital

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
3 måneder for 649,-

Komplett

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
3 måneder for 749,-

Neste artikkel