Svin i storfekjøttdeig gir lite omdømmetap, mener ekspert

TV2 avdekket rester av svinekjøtt i storfekjøttdeig. Omdømmetapene vil enn så lenge være små for både dagligvarekjeder og kjøttindustri, mener omdømme-analytiker.

Kjøttdeig. Illustrasjonsfoto: Mariann Tvete

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Neste artikkel

Synnøve Finden og Finsbråten får helnorske eiere igjen