Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Snart skal «Årets kokk» kåres

Fem kandidater er valgt ut til å konkurrere om å bli årets kokk i Norge. Vinneren skal representere Norge i den internasjonale konkurransen Bocuse d’Or.

F.v..: Rasmus Johnsen Skoglund (Mat og menyansvarlig for AMJ management i Bodø), Geir Magnus Svae (konsernsjef i Bølgen & Moi AS), Christian André Pettersen (Kjøkkensjef på restaurant Mondo i Sandnes), Øyvind Bøe Dalelv (Sous chef Statholdergaarden i Oslo) og Filip August Bendi (kjøkkensjef på Annen Etage i Stavanger), er de 5 kandidatene til Bocuse d’Or Norge som blir presentert på Thon Hotel Rosenkrantz, tirsdag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

"Årets Kokk» er Norges viktigste matkonkurranse og arrangeres annethvert år. Her konkurrerer landets dyktigste kokker om å bli Norges representant i Bocuse d’Or Europe og Bocuse d’Or.

Årets fem utvalgte møtte tirsdag kulturminister Linda Hofstad Helleland (H), som fikk smake på noe av maten de fem skal lage den 12. september, da den norske finalen går av stabelen i Mathallen i Oslo.

De fem er Rasmus Johnsen Skoglund (Mat og menyansvarlig for AMJ management i Bodø), Geir Magnus Svae (konsernsjef i Bølgen & Moi AS), Christian André Pettersen (Kjøkkensjef på restaurant Mondo i Sandnes), Øyvind Bøe Dalelv (Souschef ved Statholdergaarden i Oslo) og Filip August Bendi (kjøkkensjef på Annen Etage i Stavanger).

Annonse

Bocuse d’Or Europe 2018 arrangeres i Torino i Piemonte i Italia 11. og 12. juni 2018, mens verdensfinalen – Bocuse d’Or – arrangeres i Lyon i januar 2019.

Neste artikkel

Salg og produksjon av økomat fortsetter å øke