Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ser du noe rart på Nationen.no?

Nationen skal bli bedre på nett. Nå begynner innkjøringsperioden.

Vi i Nationen går noen endringer i måten vi jobber på de neste dagene. Foto: Mariann Tvete

Nationen skal bli enda bedre på nett. Derfor legger vi om til nye arbeidsrutiner onsdag denne uken. I praksis betyr det at vi nå skal skrive artiklene til papir og nett samtidig, istedenfor at papirartiklene blir gjort om til nettartikler.

Forhåpentligvis vil alt gå helt knirkefritt og uten at dere som leser oss på nett merker noe til det, annet enn at vi leverer bedre artikler.

Vi kan likevel ikke love at alt vil være som det normale på Nationen.no fra onsdag og de påfølgende dagene i innkjøringsperioden. Forsiden og enkelte artikler kan ha noen mangler eller se litt annerledes ut enn de pleier.

Det er vi oppmerksomme på. Oppdager du noe unormalt kan du gjerne sende oss en e-post til webredaksjonen@nationen.no og gi oss beskjed.

Annonse

Dette er en endring som har vært planlagt i lang tid, og vi understreker at dette ikke har noe å gjøre med den siste tidens omlegging av distribusjonen av lørdagsaviser.

Det er kun for at vi skal kunne lage enda bedre journalistikk om distrikt, landbruk, næring og politikk – både digitalt og i papiravisa.

Neste artikkel

Sjømatjubel over frihandelsavtale