Rema bygger ny kyllingfabrikk i Midt-Norge

Norske forbrukere spiser stadig mer hvitt kjøtt. Rema 1000 vil etablere ny kyllingfabrikk og er i samtaler med seks ulike kommuner.

Nytt: Rema-sjef Ole Robert Reitan satser på at den nye kyllingfabrikken står ferdig i 2019. Foto: Ketil Blom Haugstulen

Avgjørelsen er tatt blant annet på bakgrunn av forbrukertrender gjennomført av selskapet, som viser økt konsum av hvitt kjøtt, og særlig med bakgrunn i økt fokus på helse og ansvar.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel