Mener lam har et fett imageproblem

Mange har en idé om at lam ikke er sunt, men mye ligger likevel til rette for økt interesse for kjøttet, ifølge matforsker.

Sunt i hverdagen: Matforsker Annechen Bugge. Foto Werner Dallawara

Hun mener bransjen er avhengig av god markedsføring og produktutvikling for å endre folks syn på lammekjøttet. Samtidig synes hun at det er mye som allerede ligger til rette for å selge mer lam og sau.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Neste artikkel

Nye forhandlinger om ambulanseflypilotene