Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mack frykter Rema-nekt kan føre til oppsigelser

Mack er blant leverandørene som sliter med å få hylleplass når Rema 1000 legger om strategien. Bryggeridirektøren frykter det kan koste arbeidsplasser.

Den canadiske rockelegenden Neil Young nyter en Mack-øl under Norwegian Wood-festivalen i Oslo i 2009. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Mack-direktør Harald Bredrup frykter at det får konsekvenser for ølbryggeriets 120 ansatte dersom produktene forsvinner fra Rema, skriver Nord24.

– Vi er ikke ferdig forhandlet, men det som ligger på bordet ser ikke bra ut. Det er en kraftig reduksjon i volum, og det som ligger det til grunn for det, er Remas bestevennsavtale med Carlsberg, sier han. Han sier at det utvilsomt kan føre til nedbemanning.

LES OGSÅ: Rema ypper seg med ny app

– Dette kan potensielt true hele eksistensgrunnlaget vårt. Nå trenger vi forbrukernes hjelp, og at de bruker sin kundemakt.

Annonse

Lars Kristian Lindberg, administrerende direktør for kategori og innkjøp i Rema 1000, bekrefter at Macks produkter vil kun være å finne i Troms hvis partene ikke kommer til enighet.

LES OGSÅ: Datatilsynet gransker apper og kundekort

– Tilbudet i dagens dagligvaremarked er i stor grad begrenset til produkter fra et fåtall store leverandører. Det ønsker Rema 1000 å endre ved å rydde plass til mindre, lokale leverandører, sier han. (©NTB)

Neste artikkel

Sjømatjubel over frihandelsavtale