Hanen og Norgesgruppen leter etter årets lokalmatgründer

Er du flink med mat, tenker at gammelt og nytt passer sammen, og har lyst til å gjøre noe mer ut av det? Da bør du melde deg på konkurransen om å bli Årets lokalmatgründer.

Trendmat: Bernt Bucher Johannessen leter etter unge, lovende mennesker med knakende gode ideer om lokalmat og tradisjoner. Rakfisken er et godt eksempel på en norsk mattradisjon som er blitt trendmat. Foto: Ketil Blom Haugstulen / Mariann Tvete

Årets lokalmatgründer 2015

Deltagerne må være mellom 20 og 40 år.

Deltagerne må være
 uetablerte eller nyetablerte gründere (drevet maks 5 år)

Prisen er på 50.000 kroner, samt et introduksjonsprogram.

Vinneren kåres 17. juli under Vinjerock.

Søknadsfrist 15. mai.

Informasjon og søknader via www.hanen.no/lokalmat-konkurranse.

– Vi leter etter unge gründertalenter som har vilje og evnnen til å tenke nytt, og som har den beste nyskapende ideen under temaet «norsk tradisjonsmat på nye måter». Det sier Bernt Bucher Johannessen, som er leder i Hanen, næringsorganisasjonen for virksomheter innen bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske i Norge.

Tenke nytt

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
8 uker for 199,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
8 uker for 249,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
8 uker for 299,-

Neste artikkel