– Fullt mulig å forlenge lammesesongen

Nortura har i hemmelighet utviklet en metode som sørger for at kjøtt holder seg ferskt 100 dager lenger.

Lam i butikk: Både forbrukere og dagligvarekjeder etterspør lam også utenfor fårikål, pinnekjøtt og lammelår-sesongen. Fullt mulig, mener gründer. Foto: Mariann Tvete

Ved å øke sesongen med tre måneder, skal det kunne selges mer ferskt kjøtt, og dermed få opp forbruket.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel