Så mye antibiotika brukes i kjøttet du spiser

Medisinprofessor og overlege, Dag Berild ved Oslo universitetssykehus, viser hvor mye antibiotika man bruker i kjøttproduksjon.

LES OGSÅ: Slik skal verden sikres nye antibiotika

Annonse

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
8 uker for 199,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
8 uker for 249,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
8 uker for 299,-

Neste artikkel