Kokker advarer mot ensartet produksjon

Kokker mener at småbruk er av­gjørende for å bevare mangfoldet i norsk matproduksjon.

Mesterkokk Sven Erik Renaa mener at forbrukerne må tåle at maten må koste mer enn den gjør i dag, både for at bonden skal få bedre betalt, og for å unngå at de største gårdene spiser opp markedet. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Renaa driver blant annet Michelin-restauranten Re-Naa i Stavanger. Renaa mener at forbrukerne må tåle at maten må koste mer enn den gjør i dag, både for at bonden skal få bedre betalt, og for å unngå at de største gårdene spiser opp markedet.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel