Hans avler fram «norsk kobebiff»

Hans Dagrød driver med med oppdrett av den japanske kvegrasen wagyu. I Japan kan det eksklusive kjøttet gå for 16.000 kroner kiloet.

Japansk rase: Hans Dagrød med sin 800-kilos wagyuokse. – Den skal få vokse ennå litt til, sier matfar. Kompisen veide 480 kilo som slakt. Foto: Siri Juell Rasmussen

– 800 kilo, anslår matfar Hans Dagrød, og klør gromgutten i den tjukke, svarte pelsen.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel