Denne Toten-gjengen vil selge mat til Singapore

Fire produsenter på Toten ønsker å eksportere løk, kålrot, grønnkål, tradisjonsbakst og glutenfritt mel til Singapore.

Med ferske grønnsaker og tradisjonsbakst er Udna Dyste, Camilla Rostad, Sissel Landaasen og Petter Gjestvang på vei til Singapore. Alle foto: Mariann Tvete.

Drøyt 10.000 kilometer unna, i Singapore i Sørøst-Asia, bor 5,6 millioner mennesker som er opptatt av sunn og ren mat. Kan det åpne en mulighet for eksport av mat fra Toten?

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel