Matprat med alvorsprat om matsvinn

Matekspert: Oda Smeby Christensen. Foto: Alexander Benjaminsen

– For å få ned matsvinnet gir vi gode råd til både planlegging av måltider og tips til hva rester kan brukes til. Under fagdagen laget vi for eksempel rester av middagen av restene fra kjøleskapet og matvarer som var usalgbare fra dagligvarebutikken.

– Hvor mye kastes årlig?

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
8 uker for 199,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
8 uker for 249,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
8 uker for 299,-

Neste artikkel

Vil rette opp feil i distriktspolitikken