Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Frp-kandidat til valg for veier og norske verdier

– I en alder av 24 år topper du Frp-listen i Nord-Trøndelag og kan snart bli stortingsrepresentant. Hva tenker du om det?

– Det viktigste for meg er ikke alder, men hva som er i hodet og hvor hardt man jobber. Jeg har ofte blitt sett på som litt gammel til sinns også, og det kommer av at jeg kommer godt overens med og har stor respekt for voksne folk. Jeg har vel også interesser som er litt mer gammeldagse enn dagens generasjon.

– Du er også kjent som Sylvi Listhaugs eksentriske Facebookskribent. Hvordan har det vært?

– Som politisk rådgiver samarbeider jeg med Sylvi både om Facebook og mange andre ting. Det viktigste er å få ut budskapet vårt og det er mange som setter pris på jobben Sylvi gjør.

– Hvorfor mener du det er viktig med fortsatt blåblå regjering?

– En blåblå regjering er viktig for å ha fortsatt streng asyl- og innvandringspolitikk slik at vi kan bevare velferdsmodellen og norske verdier.

– Hva er norske verdier?

– Norske verdier er ytringsfrihet, religionsfrihet, likestilling, samhold og tillit. Disse verdiene har vi bygget opp gjennom mange generasjoner og jeg ønsker å bevare de for framtiden også.

– Hvilken Nord-Trøndelag-sak er viktigst for deg i valgkampen?

«Norske verdier er ytringsfrihet, religionsfrihet, likestilling, samhold og tillit.»

Annonse

– Gode veier i Nord-Trøndelag og en ordentlig motorvei helt fra sørdelen til norddelen. Det er naivt å tro at det skal være bra for klimaet å ha dårlige veier i Trøndelag. Hvis folk skal bo over hele fylket må vi ha gode veier slik at folk kan bo og jobbe der de vil. Vi oppmuntrer likevel folk til å ta klimabevisste valg og vil gi gulrøtter for lavutslippsbiler og modernisering av transportsektoren.

– Hva er din hjertesak?

– Min hjertesak er å få en eldreomsorg som sikrer eldre den omsorgen de har krav på, og ikke minst fortjener.

– Hva har den største utfordringen ved å være politisk aktiv vært?

– Den største utfordringen ved å være politisk aktiv er å bli gjenkjent på byen og bli utsatt for hat og trusler av folk som ønsker å skape kvalme når man bare vil ta seg en øl.

– Hva har vært mest givende for deg i politikken?

– Det mest givende er å komme i regjering og jobbe hver eneste dag for å få gjennomslag for politikken sin. Det ønsker jeg at vi skal få fortsette med de neste fire årene også.

Neste artikkel

Tar et krafttak for biokull i landbruket