Brygger alt ølet sitt på lokalt norsk korn

Bryggerimester: Aage Willy Olsen. Foto: Morten Brostrøm, Hansa Borg Bryggerier

– Det har lenge vært en drøm å få brygge øl på norsk korn. Vi tok derfor kontakt med Toralf Hvidsten i Østfoldkorn og har jobbet sammen med ham med dette prosjektet siden 2012. Det første ølet på norsk korn kom i 2014 og heter Østlandets Gull, men nå har vi tatt det et steg videre og økt fra å bestille 55 tonn korn til 900 tonn byggkorn.

– Hvor stor del av produksjonen baseres på det lokale kornet?

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Digital

3 måneder for 599,-

Helg + Digital

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
3 måneder for 649,-

Komplett

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
3 måneder for 749,-

Neste artikkel