Brygger alt ølet sitt på lokalt norsk korn

Bryggerimester: Aage Willy Olsen. Foto: Morten Brostrøm, Hansa Borg Bryggerier

– Det har lenge vært en drøm å få brygge øl på norsk korn. Vi tok derfor kontakt med Toralf Hvidsten i Østfoldkorn og har jobbet sammen med ham med dette prosjektet siden 2012. Det første ølet på norsk korn kom i 2014 og heter Østlandets Gull, men nå har vi tatt det et steg videre og økt fra å bestille 55 tonn korn til 900 tonn byggkorn.

– Hvor stor del av produksjonen baseres på det lokale kornet?

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Neste artikkel