Bruk lukt og smak for mindre svinn

Kommunikasjonssjef bærekraft: Signe Bunkholt Sæter. Foto: Norgesgruppen

– Vi startet i februar i fjor med test av «normalt brukbar til» som tilleggsmerking på våre Kvarg – produkter, og siden har flere aktører testet ulike uttrykk. Evalueringer har vist at forbrukerne ønsker tilleggsmerking, og for å unngå forvirring, mener vi det er riktig og viktig at bransjen samler seg om en, felles ordlyd. Våre kunder vil heretter finne «best før, ofte god etter» på flere produkter, og målet er at alle egne merkevarer som er merket «best før», på sikt også skal merkes med «ofte god etter».

– Hva er målet?

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel