Norsk sjømat på skinner i Brussel

Dei neste seks vekene vert det servert norsk sjømat i 
restauranttrikken som rullar gjennom Brussel dagleg. 
Fiskeriminister Elisabeth 
Aspaker (H) håpar trikketurane kan generere turisme.

Fornøyd: Fiskeriminister Elisabeth Aspaker (H) synest trikken er ein flott måte å syne fram norsk mat på i Brussel.

Ein trikk med kvite bord og benker, råvarer frå Noreg, meny laga av ein kokk frå Gastronomisk Institutt i Måltidets Hus i Stavanger og ein belgisk kokk ved grytene. Det er nokre av ingrediensane for trikketuren som dei neste seks vekene skal gå gjennom Brussel åtte gonger per veke.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Neste artikkel