Suppeposen - mat i likestillingens tegn

Det moderne Norge som vokste fram etter krigen skapte en revolusjon på kjøkkenet: Mot slutten av 50-tallet skulle husmoren ut i arbeid, også utenfor hjemmet. Hva betød det for maten som kom på bordet?

Tomatsuppe: Kommunikasjonsrådgiver Suzanne Kaluza på kjøkkenet, med kjapp mat til familien i en travel hverdag. Foto: Mette Møller

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Neste artikkel

Oppgjer med matkjedene