Oppdal spekemat vil lage flere pølser

Lokamatprodusent: Harald Halmøly  Foto: Werner Dallawara

– De lokalene vi bruker i dag er ikke fremtidsrettet og hensiktsmessig nok for oss i en sterkt konkurranseutsatt bransje. Høye energikostnader, utfordringer på vedlikeholdssiden og ikke minst stadige utfordrende miljøkrav tilsier at dagens lokaliteter gir oss et for høyt kostnadsbilde. Vi planlegger derfor et bygg på cirka 4000 kvadratmeter og en kapasitet på en og en halv gang eller to ganger mer enn dagens kapasitet. Vi håper det kan realiseres innenfor en ramme på 100 millioner kroner.

– Hvor mange tonn med spekemat produserer dere i året?

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel