Må settes trykk på lammekjøttet

Nordmenn spiser fire ganger så mye høne som i fjor. Det viser at forbrukerkampanjer nytter. Nå må det settes fullt trykk på lammekjøttet.

Programmet har åpenbart gjort inntrykk på publikum. Folk har fått smaken på høne igjen. Det åpner mulighetene for en økonomisk forsvarlig produksjon av matprodukter av høne. Det er gode nyheter for folk med god smak. Riktig tilberedt er hønsekjøtt et rent festmåltid.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbehold våre abonnenter.


Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Neste artikkel