Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Limi blir parlamentarisk leder for Frp

Hans Andreas Limi er valgt til parlamentarisk leder for Fremskrittspartiet på Stortinget.

Hans Andreas Limi er valgt til parlamentarisk leder for Frp. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Limi, som har sittet som midlertidig parlamentarisk leder, får fortsette i rollen. Det ble bestemt av Frps stortingsgruppe mandag, opplyser partiet på sine nettsider.

– Det er jo med en viss skrekkblandet fryd man går til et slikt verv, men jeg må si jeg gleder meg veldig til å lede Fremskrittspartiets stortingsgruppe og jobbe for å sikre størst mulig politisk gjennomslag for Frp og regjeringen, sier Limi.

Han tar dermed over etter Harald T. Nesvik som har sagt nei til gjenvalg. Han blir ny fylkesmann i Møre og Romsdal fra januar 2019.

Ulf Leirstein blir 1. nestleder og Helge André Njåstad blir 2. nestleder. Morten Wold blir partiets medlem i Stortingets presidentskap.

Annonse

– Jeg er takknemlig for å ha med meg et svært kompetent gruppestyre, sier den nyvalgte parlamentariske lederen, som forbereder seg på lange dager og krevende forhandlinger.

De øvrige medlemmene i gruppestyret blir Bård Hoksrud som innpisker, Hanne Dyveke Søttar som styremedlem og Morten Stordalen som styremedlem. Christian Tybring-Gjedde, Erlend Wiborg og Åshild Bruun-Gundersen blir varamedlemmer.

Neste artikkel

Prioriter leirskulen