Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Finale: Hvem av disse er Årets landbruksblogger?

Tre finalister er klare til å konkurre om å bli Årets landbruksblogger.

Blant de 13 landbruksbloggerne er det Dag Jørund Lønning (fra venstre), Kari Redse Håskjold og Christian Anton Smedshaug som har fått flest stemmer og blir med i finalerunden. Foto: Arkiv

Siden oktober har leserne stemt på sine favoritter. Mer enn 1600 stemmer er avgitt. Nå blir det en ny avstemningsrunde blant de tre bloggerne som har fått flest stemmer.

Finalistene er Dag Jørund Lønning, Kari Redse Håskjold og Christian Anton Smedshaug. Du kan stemme fram til lørdag 10. januar.

Den av finalistene som totalt får flest stemmer vinner kåringen og kan smykke seg med den gjeve tittelen Årets landbruksblogger.

Vinneren offentliggjøres under Norsk Landbrukssamvirkes konferanse Mat og landbruk onsdag 14. januar. Nationen samarbeider med Landbrukssamvirket om Landbruksbloggen.

Sjekk ut alle innleggene i Landbruksbloggen

Annonse

Små og store betraktninger om matproduksjon og bondens hverdag. Hver uke får du en ny landbruksblogg her på nationen.no.

I fjor var det Østfold-bonde Lise Thorsø Mohr som ble kåret til Årets landbruksblogger. Nå er vi i full gang med ny kåring. Denne gangen har fagjuryen fått fri, og hvem som vinner er helt opp til leserne.

Neste artikkel

Jordbruksmeldingen er en hån mot bonden og miljøet