Annonse

Bank for bønder og byfolk

Landkreditt Bank liker ideen om at norske bønder kommer inn til byen for å skape opplevelser for byfolket. Vi gleder oss over å ha banken som er eid av norske bønder med på laget.

Foto: STUEDAL

Hopp i høyet

• Lørdag 27. august 2016 fra kl. 10.00 - 18.00

• På Rådhusplassen i Oslo sentrum

• Inngang: Gratis!

• Salg av mat og drikke laget av gode norske råvarer

• Hovedsamarbeidspartnere: Tine, Felleskjøpet, Eiksenteret og Fjøssystemer

Hopp i høyet arrangeres på rådhusplassen i Oslo lørdag 27. august, og du kan glede deg til en hyggelig festdag med norske bønder og med aktiviteter for hele familien.

Lange tradisjoner

Landkreditt Bank er en norsk bank, eid av norske bønder. Banken har 100 års historie innenfor landbruket, og startet opp som nettbasert bank for folk flest i 2002. Det var derfor et naturlig valg å invitere banken som en av våre samarbeidspartnere til Hopp i høyet. Markedssjef i Landkreditt Bank, Hanne Sofie Guttormsen, forteller hvorfor hun er positiv til denne dagen som Dyrsku’n, Tun Media og Nationen arrangerer for første gang.

– Jeg liker ideen om at norsk landbruk kommer inn til byen for å skape opplevelser og lære bort. Landkreditt Bank deler mange av de samme verdiene som konseptet Hopp i høyet er bygget på, og det er derfor naturlig for oss å delta, forteller hun.

Ønsker å vokse

Rådhusplassen presenterer aktører innenfor forskjellige landbruksbransjer og blir en arena hvor man virkelig kan få vise seg fram. Ettersom Landkreditt Bank driver alle banktjenestene på nett, brett og mobil, er Hopp i høyet en arena hvor banken kan møte potensielle kunder og slå av en prat.

– Vi tror at mange barnefamilier vil besøke Hopp i høyet, og det er en spennende målgruppe for oss som vi tilbyr gode produkter og betingelser til. Vi har en ambisjon om å vokse, forteller Guttormsen.

Kort til barn og ungdom

På standen til Landkreditt Bank blir det naturligvis mulighet for en prat med rådgivere fra banken om lån, sparing og kort. Det blir også aktiviteter for barn og unge, med fokus på bankkort.

Annonse

– Med stadig mindre bruk av kontanter, er kort til barn og unge aktuelt og nyttig. På standen har vi derfor laget en aktivitet hvor barn og ungdom kan prøve å pusle sammen brikkene vi har delt opp kortet i, på kortest mulig tid. De minste kan komme innom og tegne sitt eget kort. Det blir selvsagt premier, avslutter Guttormsen.

Er du på jakt etter en bank med gode muligheter, burde du ta turen innom Rådhusplassen 27. august og slå av en prat med folkene i Landkreditt Bank.

Hopp i høyet er et gratis arrangement og åpent for alle. For mer info og fullt program følg med på nettsiden: www.hoppihoyet.no.

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til Hopp i høyet 2016!

Neste artikkel

Mange utsetter eierskiftet