Tar tak i økonomien

For Håvard Kirkhus og Siri Flaat har bedre kontroll over økonomien bidratt til at de kan senke skuldrene og ikke lenger bekymre seg over bunker med papirarbeid. Det gir frihet og mer tid til det som virkelig betyr mest – familielivet og gårdsarbeidet.

Slik blir ditt nye hjem til

Vi i Älvsbyhus vil at du skal kjenne ditt hus godt. Vi setter trygghet og forutsigbarhet for våre kunder høyt. Her gir vi deg hele livshistorien til ditt nye Älvsbyhus – fra treet blir plantet i de svenske skoger, til det står ferdig montert på din tomt.

Slik skaper du et personlig kjøkken

I hjerte av huset møtes familien til matlaging, måltider og gode samtaler. Her tilbringer vi mesteparten av hverdagene våre sammen. Ønsker du å skape en personlig stil på ditt nye Älvsbyhus-kjøkken? I denne artikkelen gir vi gir deg inspirasjon og noen smarte tips.

Hjelp – vi skal bygge hus!

Ferdighus, modulhus, elementhus eller kataloghus? Er du forvirret? Du er ikke alene. Til og med bransjen selv går seg fort vill i begrepene. Men slapp av – Älvsbyhus guider deg gjennom begrepsjungelen.

Mye hus for pengene

For Tor Martin og Anita Haga var valget enkelt. – For under to millioner kroner fikk vi nytt hus med grunnmur og nytt renseanlegg. Det var mye hus for pengene, sier de fornøyde huseierne om ferdighuset fra Älvsbyhus.