Dette er et annonseprodukt fra Tun Media produsert etter gjeldende retningslinjer

Annonse

Kom på familiefest på Rådhusplassen

Årets flotteste gårdsfest er rett rundt hjørnet og du kan glede deg til en helt unik opplevelse lørdag 27. august på Rådhusplassen!

I forbindelse med handels- og landbruksmessa Dyrsku’n i Seljord sitt 150-årsjubileum inviterer Dyrsku’n og Tun Media deg til en festlig aktivitetsdag for både store og små.

Sammen med bønder, gårdsdyr og noen av landets beste matprodusenter inviterer vi deg til bygdefest midt i Oslo sentrum. Det blir over 30 forskjellige aktiviteter for barn i alle aldre, spennende debatter og konsert med Ila Auto og banjo-Kari fra scenen.

Du kan også glede deg til et kjempekult motorsagshow, se demonstrasjon av melkerobot og smake på framtidas mat; gresshopper og tang! Er norsk tradisjonsmat kanskje mer din greie? Ingen fare, vi lager den beste rømmegrøten du kan tenke deg!

Ta hele familien med til Rådhusplassen, og vær med på fest med bøndene som kommer til byen for anledningen. Det blir traktorkjøring, hopping i høyet, ansiktsmaling, puslekonkurranse, rebusløp og masse mer.

Dra ut på landet eller rusle rundt i byen? Lørdag den 27. august kan du gjøre begge deler når vi inviterer til årets familiefest med landbruket midt i byen.

Sceneprogram:

10.00: Åpning ved Tom Gulliksen

11.00: Linedance

11.20: Motevisning av Norske bunader

11.35: Konkurranser fra scenen

12.00: Geir Helge Espedalen fra Dyrsku'n og Christian Lind fra Tun Media ønsker velkommen

12.05: Eva Nordlund fra Nationen snakker med Kari Svendsen

Annonse

12.15: Kari Svendsen og trekkspilltrubadur

12.35: Nordlunds kvarter. Gjester: Morten Ørsal Johansen (Frp) og Trygve Slagsvold Vedum (Sp)

13.05: Familiekonsert med blugrass-bandet Ila Auto

14.00: Konsert med Ila Auto og Kari Svendsen

14.35: Eva Nordlund snakker med Halvor Kleppen, forfatter av jubileumsboka om Dyrsku'n

15.00: Eva Nordlund og Nina Sundqvist fra Matmerk snakker om mat

Aktører som er på Rådhusplassen: Tun Media, Nationen, Dyrsku’n, Felleskjøpet, Tine, Eikmaskin, Fjøssystemer, Landkreditt Bank, Bama, Nordre-Lindeberg Gård, Bogstad Gård, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, CAT, Norske bunader, Geitmyra, Matmerk, God Honning, Godt Levert, Bekkereinan, Hemsedal Flatbrød, Visit Telemark, Strand Hotel Vrådal og Thorbjørnrud Ysteri.

Hopp i høyet er et gratis arrangement og åpent for alle. For mer info og fullt program følg med på nettsiden: www.hoppihoyet.no.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Hopp i høyet 2016!

Neste artikkel

Fruktig reise gjennom det norske matfatet